Cursussen & Workshops

Een paar dagen brainstormen tussen de bomen, het volgen van een workshop. Een cursus geven in een inspirerende omgeving. Waardevolle gesprekken in een buitengewone setting. Concentreren en ongestoord genieten.

 

Maison Les Bardons is een sfeervolle locatie voor uiteenlopende wensen. Het huis, de nog authentieke bijgebouwen, de weidse parktuin met oude bomen, of het intiem gelegen zwembad met het stoere en grote overdekte terras bieden een prima entourage en decor voor diverse bijeenkomsten, cursussen en workshops, exposities, landelijke presentaties, en ook voor bijzondere film- en modereportages of productpromoties.

In overleg kunnen wij u, naast uw eventuele verblijf, ook culinair of anderszins ondersteunen. Wilt u hiervan gebruik maken en komt u met een groep, dan ontvangen wij u in sfeervolle kamers. De maximale accommodatie van Maison Les Bardons is voor acht personen, maar aanvullend kan natuurlijk Château Les Bardons in combinatie gehuurd worden. Hierdoor breidt de capaceit uit tot 20 personen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Facade Maison Les Bardons

Facade van Maison Les Bardons met terras